Ik ben Sara Haasbeek 37 jaar en woonachtig in het prachtige Egmond aan Zee waar ik geniet van onze gezonde zilte lucht.

Ik kan genieten van een goede cabaret voorstelling, een avond uit eten of geroerd raken door een mooie film of documentaire. Ik trek mij af en toe ook terug met een goed boek, ik houd van muziek maken of ik duik mijn tuin in waar mijn grote liefde voor lavendel en tuinieren zich ontwikkeld. Ik heb de rijkdom om elke dag het strand en de duinen te kunnen zien en ik trek dan ook graag mijn wandelschoenen aan en ga erop uit.

Mijn passie om te zorgen voor mensen in een kwetsbare situatie, zoals dementie, is door de jaren heen enorm gegroeid. De puzzel die gemaakt moet worden om de juiste zorg te kunnen geven vind ik magisch. Intuïtief zorg ik ervoor dat wij samen een weg vinden. Soms kost dat even tijd, maar vaak zijn er met wat kleine aanpassingen, geduld, liefde en aandacht al heel wat obstakels en zorgen op te lossen.

Veel moeite heb ik gehad om te werken via een systeem van een zorginstelling, kleinschalig of een groot bedrijf maakte niet heel veel uit. Uiteindelijk komt het zorg systeem tussen het geven van waardige zorg en de zorg die daadwerkelijk nodig is, voor mensen met dementie of mensen in de laatste levensfase. Maar de zorgvraag is ook zo groot dat het soms ook niet anders kan, toch hoop ik op deze manier dat ik mensen thuis mag gaan helpen en begeleiden zodat zij kunnen zien dat zij prima thuis kunnen blijven en dat wij samen naar de juiste oplossingen zoeken, waardoor u niet in het systeem hoeft te komen. Ik zal voornamelijk gaan samenwerken met uw huisarts om zo de zorg duidelijk en overzichtelijk te houden.