In de afgelopen 9 jaar ben ik erachter gekomen dat mijn specialisme ligt bij de zorg voor mensen waarbij de woon en leef situatie ingewikkeld is geworden. De hulp die ik u thuis kan bieden kan van alles zijn. Misschien heeft u alleen even hulp nodig om het huis en uw omgeving aan te passen, hindernissen minimaliseren.  Of u als mantelzorger, vriend, buurman of vrouw zou wel wat ondersteuning kunnen gebruiken. Ik help u graag, wij vinden wel een weg en een oplossing.   

Sinds 2010 heb ik ervaring als gediplomeerd Verzorgende Individuele Gezondheidszorg (VIG3) en Eerst verantwoordelijk verzorgende (EVV). Ik ben werkzaam geweest in zorginstellingen, zorgboederijen en kort even in de thuiszorg. 

De zorg die ik verleen komt recht uit mijn hart is puur, intuïtief en met respect en liefde voor de ziel van de mens. U kunt op mij vertrouwen.

Graag zou ik vaker een workshop geven op scholen of zorginstellingen over belevingsgerichte zorg en hoe je nou eigenlijk zorg geeft aan mensen met een vorm dementie. Voor een workshop kunt u mij bereiken via het contactformulier of telefoonnummer.